COVİD MESLEK HASTALIĞI OLARAK KABUL EDİLSİN

Türk Tabipleri Birliği,COVİD nedeniyle yaşamını yitiren sağlık çalışanlarını işaret ederek, "Ölüyoruz" ve "Covid-19 meslek hastalığı olarak kabul edilsin" dedi.

COVİD MESLEK HASTALIĞI OLARAK KABUL EDİLSİN
11 Kasım 2020 Çarşamba 12:58

İktidarın pandemiyle etkili bir mücadele yürütmediği için sağlık çalışanlarının tükendiğine dikkat çeken TTB, her gün saat 20.00'de ışık söndürme eylemine katılım çağrısı yaptı. Türk Tabipleri Birliği (TTB), iktidarın koronavirüs (Kovid-19) pandemisiyle etkili bir mücadele yürütmediği için sağlık çalışanlarının tükendiğini belirterek, ışık söndürme eylemi için çağrı yaptı. “Sağlık çalışanları tükendikçe karanlık çöküyor” diyen TTB, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, “Bu gidişata dur demek için 11-15 Kasım tarihleri arasında her akşam saat 20.00’da 1 dakika boyunca ışıklarımızı açıp kapatıyoruz” çağrısı yaparken covid 19’un meslek hastalığı olarak kabul edilmesi gerektiğini belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.