ÇOCUKLARA BİLİMİ SEVDİREN MERKEZ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Bilim Deney Merkezi ve Sabancı Uzay Evi tarafından yaz tatilinde çocukların vakitlerini verimli şekilde değerlendirmeleri amacıyla düzenlenen atölyeler sona erdi. Çocuklar birbirinden farklı 8 atölyede bilimle tanışırken, eğlenirken de öğrenmenin keyfini yaşadılar. 

ÇOCUKLARA BİLİMİ SEVDİREN MERKEZ
11 Temmuz 2019 Perşembe 10:27

Bilim Deney Merkezi yaz atölyeleri kapsamında Scratch ile Mbot Kodlama, Gökyüzünü Stem ile Aydınlat, Deniz Canlıları, Tam İsabet, Go, Küt Küt Kalp ve Şifre Bilim adlı sekiz farklı atölye çocuklarla buluştu. Atölyelerin verimli bir şekilde gerçekleştiğini ifade eden merkez yetkilileri, bilimin ve fennin varlığına ilgi gösterip çocuklarını atölyelere gönderen ailelere teşekkür ettiler. 
Atölye çalışmaları oldukça eğlenerek öğrenmenin mutluluğunu yaşayan çocuklar ise atölye bitiminde eğitmenleri tarafından dağıtılan katılım belgeleriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in “Gelecek Eskişehir’den geçecek” sözünün önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler. 
Bilim Deney Merkezi ve Sabancı Uzay Evi’ni Eskişehir’e kazandıran Başkan Büyükerşen’e teşekkür eden veliler, çocukların bu merkez sayesinde erken yaşta bilime ilgi duymaya başladıklarını belirttiler. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.