ÇOCUKLAR VİKİ İLE VOKO'YU ÇOK SEVDİ

Özdilek Eskişehir Alışveriş Merkezi, temmuz ayında yine çok eğlenceli bir etkinlik olan Masallar Tiyatrosu ile çocukları eğlendirmeye devam ediyor.

ÇOCUKLAR VİKİ İLE VOKO'YU ÇOK SEVDİ
20 Temmuz 2019 Cumartesi 16:35

Masallar Tiyatrosu’nun üçüncüsü olan Viki ile Voko isimli tiyatro gösterisinde iki arkadaşın arasına yeni bir arkadaşın eklenmesiyle ortaya çıkan eğlenceli gösteriye minik misafirler interaktif olarak katıldılar. Keyifli gösterinin sonunda çocuklar dans ettiler ve aileleri çocuklarının bol bol fotoğrafını çekti. Özdilek Eskişehir AVM’de 27-28 Temmuz Uyuyan Güzel isimli tiyatro gösterisi temmuz ayı saat 15.00 ve 19.00 seanslarında minikleri bekliyor. Tiyatro meraklısı çocukları bir araya getirecek tiyatrosu gösterisini çocuklar ücretsiz olarak izleyebilecek. Masallar Tiyatrosu gösterileriyle çocuklar gönüllerince eğlenerek, çocuk olmanın Özdilek Eskişehir AVM’nin eğlenceli dünyasında çıkartacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.