ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Odunpazarı Belediyesi, kreş ve çocuk merkezlerinde 2020 yılı için kutlama düzenledi. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un da katıldığı kutlamalarda, Başkan Kurt çocuklarla tek tek ilgilendi.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ
31 Aralık 2019 Salı 14:03

Odunpazarı Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Emek Oyuncak Kütüphanesi, Zeytindalı Çocuk Merkezi, Ihlamurkent ve Kurtuluş Oyunpazarı Gündüz Bakımevi ve Kreşi’nde 2020 yılı için kutlama düzenledi. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, yeni yıl eğlencesinde minikleri yalnız bırakmadı. Çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Kurt, onlarla oyunlar oynadı. Odunpazarı Belediye Tiyatrosu oyuncularının da katıldığı yeni yıl eğlencesinde, çocuklar yeni yılın keyfini çıkardı. Dakikalarca dans eden, oyunlar oynayan çocuklar güzel bir gün geçirdi. Çocuklarla tek tek ilgilenen, onlarla oyunlar oynayan Başkan Kurt; çocuklarla birlikte yeni yıl için hazırlanan özel pastayı kesti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.