ÇİRKİN SALDIRI!

İnönü Belediyesi tarafından Şehitler Tepesine dikilen 58 metrekarelik Türk Bayrağının altında bulunan aydınlatma paneli kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kırıldı. 

ÇİRKİN SALDIRI!
05 Temmuz 2019 Cuma 15:01

İnönü Belediyesi tarafından Şehitler Tepesine dikilen 58 metrekarelik Türk Bayrağının altında bulunan aydınlatma paneli kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kırıldı.Belediyeden yapılan açıklamada, “Belediye Başkanlığımız tarafından inler üzerindeki Şehitler Tepesine dikilen 58 metrekarelik Şanlı Bayrağımızın altında bulunan ve kamu malı olan aydınlatma paneli kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kullanılamaz hale getirilmiştir. Bu çirkin saldırıyı yapan kişi veya kişileri Belediye Başkanlığımızca kınıyor olayın faillerinin yakalanması için Emniyet Teşkilatımız ile ortak çalışma yürüttüğümüzü bildirmek isteriz” denildi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.