CİNAYETİ DÜNDAR ÜNLÜ’YE Mİ İŞLETECEKLER?

“Şu kargaşa bir bitsin” konuyu tartışırız demeye getirdi ama şehir Ünlü ’nün termik santrale onay verdiği izlenimi edindi. “Bir cinayet işlenecek algısı” kendisine bir katil arıyordu. Katil rolünü Dündar Ünlü üstlenmiş gibi bir görüntü verildi maalesef.

CİNAYETİ DÜNDAR ÜNLÜ’YE Mİ İŞLETECEKLER?
03 Kasım 2017 Cuma 14:13

Soner Uçak'ın "CİNAYETİ DÜNDAR ÜNLÜ’YE Mİ İŞLETECEKLER?" başlıklı yazısı:

Peşinen belirteyim Dündar Ünlü’nün, AK Parti için ciddi bir şans olduğu düşünenlerdenim.

Demokratik tavrı, beyefendi duruşu ile şehirde saygıyı hak eden değerlerdendir.

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı için ikinci bir ismin anılması bile AK Parti’nin, Eskişehir’deki miladını dolduracağının resmidir.

Dündar Ünlü’nün tüm bu özellikleri ardından, konuyu işlenecek cinayete getireyim.

Alpu’ya yapılması düşünülen termik santralin, şehir için ne demek olduğunu pek çok ağızdan dinledim.  İşin ehli akademisyenlerde, termik santraller hakkında en ufak bir görüşü olmayanlardan. CHP’lisinden,  AK Partilisine aklınıza gelen tüm kesimler, hep bir ağızdan termik santral sonrası için felaket senaryolarını peşin sıra sıraladı.

Alpu ve ardından Eskişehir, ‘bir cinayete kurban ediliyor’ izlenimi edindim dersem abartmış olmam. Bunca olumsuzluk ile birlikte anılan termik santralin savunuculuğu kime kaldı? Dündar Ünlü’ye. Gerçi savunmadı.

“Şu kargaşa bir bitsin” konuyu tartışırız demeye getirdi ama şehir Ünlü ’nün termik santrale onay verdiği izlenimi edindi. “Bir cinayet işlenecek algısı” kendisine bir katil arıyordu.

Katil rolünü Dündar Ünlü üstlenmiş gibi bir görüntü verildi maalesef.

Oysaki AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü’nün,  AK Parti’yi düşündüğü kadar Eskişehir’i de düşünmek konusunda zerre prim vermeyeceğini biliyorum. Merkezin, ‘termik santrali istiyoruz’ dayatmasına, Ünlü’nün,  “Eskişehirli istemiyor” diyeceğinden hiçbir şüphe duymuyorum.

Biraz daha sabredip göreceğiz.

Cinayeti gerçekten Dündar Ünlü ’ye mi işletecekler, yoksa Dündar Ünlü ‘ye rağmen mi bir cinayet işlenecek?

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.