ÇİFTELER’DE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Çin' de ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüsü nedeniyle Çifteler’de başlatılan dezenfekte çalışmalarına Belediye ekipleri hız kesmeden devam ediyorlar.

ÇİFTELER’DE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
18 Mart 2020 Çarşamba 12:26

Belediye ekipleri; Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları olmak üzere halkımızın yoğun kullandığı camiler, sokaklar, kahvehaneler, park ve bahçeler, sokaklar, marketler, bankalar, okullar, duraklar, toplu taşıma araçları ve yurtlar da sterilizasyon ve dezenfekte çalışmaları sürdürüyor. Alınan bu önlemlerin yanı sıra İlçede yapılacak olan bütün programların belirli bir süre iptal edilmesi, kursların etkinliklerin durdurulması ilçemizde bulunan Türk Dünyası Belediye Kültür Evi' nin kapatılması da virüsle mücadelede alınan önlemler arasında. Belediye virüsle ilgili son gelişmeleri de göz önüne alarak bütün tedbirlerini en üst seviyeye çıkartmış bulunmakta.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.