"ÇİFTÇİ KARDEŞLERİMİZİN SIKINTILARINI GİDERECEĞİZ"

AK Parti Eskişehir İl Yönetim Kurulu üyeleri geçtiğimiz hafta meydana gelen şiddetli dolu yağışı sebebiyle tarlalarında hasar oluşan çiftçileri ziyaret edip vatandaşların talep ve isteklerini dinlemeye devam ediyor. 

"ÇİFTÇİ KARDEŞLERİMİZİN SIKINTILARINI GİDERECEĞİZ"
14 Haziran 2019 Cuma 16:02

Şiddetli dolu yağışı nedeniyle çok sayıda tarlada ve serada görülen hasarın yanı sıra çiftçilerin sulama sistemleri de tahrip oldu.Bu bağlamda çiftçilerin yaşadığı mağduriyeti gidermek ve taleplerini dinleyip çözüm bulmak için köylere ziyaretler gerçekleştirildi. İl Başkan Yardımcısı Mehmet Lortoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri; Murat Gürbüzer ve Mehmet Kılıç ile birlikte Türkmentokat, Çavlum, İmişehir ve Kıravdan köylerine, İl Başkan Yardımcısı Mekin Durceylan ise Yönetim Kurulu üyeleri; Yasin Uğur ve Ömer Akbıyık ile birlikte Sarıcakaya ilçesine ziyaret gerçekleştirdiler.  

Yapılan ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan İl Başkan Yardımcısı Mehmet Lortoğlu, köylere gerçekleştirdikleri ziyaretlerde yaşanılan mağduriyetin görüldüğünü belirtti. Mağduriyetlerin giderilmesi için çalışacaklarını söyleyen Lortoğlu, “Çiftçi kardeşlerimizin sıkıntılarını gidermek için elimizden geleni yapacağız. Hemşehrilerimizin tarlalarında ve sulama sistemlerinde dezayiat var. İvedi bir şekilde devletimizin gerekli kurumlarına başvuracağız. Çiftçi kardeşlerimize bir kez daha geçmiş olsun diyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.