CHP’Lİ SÜLLÜ’DEN İYİ PARTİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü İYİ Parti Eskişehir İl Başkanlığını ziyaret etti. İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Mehmet Ektaş ile birlikte Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna, Tepebaşı İlçe Başkanı İsmail TÜRK, İl Gençlik kolları Başkanı Levent Bayraktar ve İl yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu görüşmede Süllü, İYİ Parti Eskişehir 2. olağan İl Kongresinde seçilen yeni yönetimi tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.

CHP’Lİ SÜLLÜ’DEN İYİ PARTİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
06 Ağustos 2020 Perşembe 12:03

Görüşmede Süllü, CHP ve İYİ Parti’nin Eskişehir’de yakalamış olduğu karşılıklı işbirliğini önümüzdeki dönemde de sürdürme kararlılığında olduklarını söyledi.

Eskişehir’in öncelikli sorunlarının başında, Çevre yolları, İlçe Yolları, Kömürlü Termik Santral ve büyük sanayi yatırımlarından yeterince pay alınamaması olduğunu belirten Süllü, bu problemlerin AK Parti iktidarları döneminde çözülemeyeceği ortaya çıktı dedi.

CHP ve İYİ Parti arasındaki işbirliğine de değinen Süllü, iki partinin ilkeler ve ortak hedefler temelinde oluşturduğu ittifakın Ülkemizin makus talihini değiştirmek için büyük bir adımın atılmasını sağladığının altını çizdi. AK Partinin sürüklediği uçurumun kenarından Ülkeyi kurtarmak için Millet ittifakının korunması gerektiğini belirten Süllü, Millet İttifakını bozmak isteyen odaklara geçit vermeyeceklerini ifade etti.

Ülke gündeminin de değerlendirildiği görüşmede İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Ektaş, Süllü’ye ziyaretleri için teşekkür etti, millet ittifakı milletvekili olarak Sayın Süllü’nün de çalışmalarını yakından izlediklerini ifade etti.

Milletvekili Süllü’nün Eskişehir’in her türlü sorunuyla yakından ilgilendiğini, sık sık meclis gündeminde Eskişehir sorunlarını dile getirdiğini belirten Ektaş, Meclise giden tüm Eskişehirlileri ayrım gözetmeksizin kabul eden, onlarla ilgilenen, sorunlarına çözüm bulmaya çalışan milletvekiline teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.