CHP’li Çakırözer’denMihallıçcık Belediye Başkanı Çorum’a tebrik ziyareti

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer31 Mart yerel seçimlerinin ardından Mihallıçcık Belediye Başkanı seçilen Haydar Çorum’u makamında ziyaret ederek, tebrik etti. Çakırözer, Başkan Çorum ve beraberindeki heyet ile Mihallıçcık’ta etkili olan dolu yağışından etkilenen kiraz üreticileriyle de bir araya gelerek, sıkıntıları dinledi.Çakırözer, “Dünyaca ünlü Mihalıçcık kirazına hepimiz sahip çıkacağız. Mihallıçcıklı kiraz üreticilerimizin her zaman yanındayız” dedi.

CHP’li Çakırözer’denMihallıçcık Belediye Başkanı Çorum’a tebrik ziyareti
03 Temmuz 2019 Çarşamba 11:58

MAKAMINDA TEBRİK ETTİ

CHP’li Çakırözer 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Mihallıçcık Belediye Başkanı seçilen Haydar Çorum’u makamında ziyaret ederek, tebrik etti, başarılar diledi. ÇakırözerMihallıçcıkta etkili olan dolu yağışından etkilenen kiraz üreticileriyle de buluştu, CHP Mihallıçcık ilçe Başkanlığı’nı da ziyaret ederek, parti üyeleriyle bir araya geldi.

Çakırözer 31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimlerin ardından Mihallıçıcık Belediye Başkanı seçilen Haydar Çorum’u  tebrik ederek, Mihallıçcık’ta gerçekleştireceği projelere ilişkin bilgi aldı. Çakırözer, “ Mihalıççıklıhemşehrilerimizin destek ve güveniyle Belediye Başkanı seçilen Haydar Çorum’u tebrik ediyorum. Haydar Çorum Belediye Başkanı olarak Mihalıççık ilçesinde yapacağı çalışmalar ile güzel ilçemiz Mihallıçcık’ı hak ettiği yere taşıyacaktır. Hem Meclis’te hem de yerelde Mihallıçcıklıhemşehrilerimize daha iyi hizmet için Haydar Çorum’un yanında olacağız” dedi.

DOLUDAN ETKİLENEN KİRAZ ÜRETİCİLERİYLE TARLADA BULUŞTU

Çakırözer, CHP Mihallıçcık ilçe Başkanlığını da ziyaret ederek, ilçe başkanı ve partililerle buluştu. Parti yöneticileri,Mihallıçcık Belediye Başkanı Haydar Çorum ve beraberindeki heyet Mihalıçcık’ta etkili olan dolu yağışının ardından kiraz tarlaları zarar gören çiftçilerle de buluştu.

TALEPLERİNİN TAKİPÇİSİYİM

Çiftçileri tarlalarında ziyaret eden Çakırözer, “ Mihallıçcıkımız kiraz cenneti. Dünyanın en güzel kirazları burada üretiliyor ve dört bir yana ihraç ediliyor. Ama bu yıl etkili olan dolu yağışından büyük hasar gördüler. Doludan dolayı kirazlarağaçta kaldı ve şu an hasat edilemeyecek durumda. Çiftçimiz mağdur. Çiftçimiz kirazların aşırı sıcak ve yağmurdan korumak için file desteği istiyor. Çiftçilerimizin mağduriyetleri bir an önce giderilmeli ve Geçmişte Antalya’da, Ordu’da olduğu gibi mutlaka ama mutlaka selden zarar gören çiftçilerimiz için Cumhurbaşkanlığından Acil Destek Giderleri Ödeneği çıkarılmalıdır. Çiftçilerimizin taleplerini Meclis gündeminde de dile getirdi. Taleplerinin sonuna kadar takipçisi olacağım” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.