CHP İnönü Adayı Karaköse: Sıkıntıları biliyoruz sorunları çözeceğiz

CHP İnönü Belediye Başkan Adayı İsmail Karaköse, gittiği mahallelerde büyük ilgi görmeye devam ediyor. Son olarak Erenköy Mahallesine giden ve mahalle halkıyla bir araya gelen Karaköse, yoğun ilgi altında projelerini açıkladı.

CHP İnönü Adayı Karaköse: Sıkıntıları biliyoruz sorunları çözeceğiz
21 Mart 2019 Perşembe 15:17

Gösterilen ilgiden memnun olan Karaköse “Erenköy Mahallemizdeyiz. Mahalle halkımızın katılımı ile projelerimizi açıkladık. Erenköylü hemşehrilerimizin sıkıntılarını biliyoruz. Çözümlerimiz ve yapacaklarımız ile Erenköy’ün kalkınmasına destek olacağız. Katılan tüm mahalle halkımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

MISIR VE AYÇİÇEĞİ KURUTMA TESİSİ KURULACAK

Karaköse “Büyükşehir Belediye Başkanımız Büyükerşen ile birlikte ortak hayata geçireceğimiz projeler ile İnönü ilçemiz kazanacak. Bahçesi bulunan ya da bahçe kurmak isteyen çiftçilerimize meyve fidanı dağıtacağız. Toplanan meyveler kurutma tesisinde değerlendirilerek daha fazla kazanç elde edilmesi sağlanacak. Mısır ve ayçiçeği gibi mahsuller için kurutma tesisi kurulacak ve bu çiftçimizin hizmetine sunulacak. Ziraat mühendisleri istihdam ederek çiftçimize üretimin her aşamasında ücretsiz danışmanlık desteği verilecek” diye konuştu.

DAMIZLIK KOÇ VE KEÇİ DESTEĞİ SÜRECEK

Karaköse, hayvancılıkla uğraşan vatandaşlara ücretsiz veteriner hizmeti verileceğini de belirterek “Büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiricileri kooperatifler kanalıyla desteklenecek. Damızlık koç, koyun ve keçi desteği devam edecek” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.