CHP Babalar Günü’nü kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Başkanlığı bayramın son gününde "Babalar günü etkinliği" düzenledi.

CHP Babalar Günü’nü kutladı
18 Haziran 2018 Pazartesi 18:51

Düzenlenen etkinlik Tarihi Odunpazarı Bölgesinde gerçekleşti. Gerçekleşen etkinliğe CHP Eskişehir İl Başkanı Rabia Akman, CHP Eskişehir Milletvekili Adayları Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, Nuray Akçasoy, Engin Çakmak, Sibel Yeşildal, Metin Tomsuk, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan ,Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzenlenen etkinlikte CHP İl Başkanı Rabia Akman vatandaşlara hitap etti. Akman konuşmasında;”Güvenin,emeğin,karşılıksız sevginin,sabrın yegane temsilcileri kıymetli babalarımız,babalar gününüz kutlu olsun,size daha yaşanabilir bir Türkiye yaratmak için biz Cumhuriyet halk partililer bir yola çıktık ” şeklinde konuştu .Konuşmasının ardından belediye başkanları ve milletvekili adayları da halka hitap etti.

Eskişehir #Tamam dedi

Konuşmaların ardından Türkiye'nin Karadeniz müziği denilince akla gelen başarılı isimlerinden olan Selçuk BALCI konser verdi. CHP Eskişehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen konserde çok sayıda vatandaş gönlünce eğlendi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.