Çavdar’dan 17 Ağustos depremi mesajı: Herkese sorumluluk düşüyor

AK Parti Eskişehir Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Neslihan Çavdar, 17 Ağustos depreminin 20. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Çavdar’dan 17 Ağustos depremi mesajı: Herkese sorumluluk düşüyor
17 Ağustos 2019 Cumartesi 13:13

Benzeri olayların yaşanmaması için herkese sorumluluk düştüğünü hatırlatan Çavdar, 17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Marmara Depremi bize, ülkemizin tabii felaketler karşısında ne derece hazırlıksız olduğunu göstermiştir. 17 Ağustos ve benzeri hadiselerin tekrar yaşanmaması için başta devletimiz olmak üzere hepimize sorumluluk düşüyor. Bu sorumluluklar doğrultusunda hükümetimiz tarafından afetlerin tek elden yönetilmesi için kurulan AFAD etkin bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Ayrıca 81 ilde depreme dayanıksız olduğu tespit edilen yapılarda başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları devam etmektedir. Bu tür felaketlere karşı vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için gereken tüm tedbirleri almaya devam edeceğiz. 17 Ağustos gibi depremlerden ve tüm felaketlerden Rabbim ülkemizi ve milletimizi muhafaza eylesin” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.