ÇANAKKALE’YE GİDEN AHBAP’LAR BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR ETTİ

Haluk Levent’in öncülüğünde ‘Sevginin ve Gerçeğin Peşindeyiz’ sloganı ile Türkiye’nin dört bir yanında önemli sosyal sorumluluk projelerine imza atan AHBAP’ın Eskişehir oluşumu Çanakkale gezileri konusunda kendilerine destek olan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

ÇANAKKALE’YE GİDEN AHBAP’LAR BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR ETTİ
24 Şubat 2020 Pazartesi 16:32

Türkiye’nin en önemli gönüllülük projelerinden biri haline gelen AHBAP platformu Eskişehir’de de gençler ile çalışmalarına devam ediyor. Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra dayanışmayı arttırmak amacıyla gezi ve etkinlikler de gerçekleştiren AHBAP Eskişehir, geçtiğimiz hafta sonunu Çanakkale’de geçirdi. Çanakkale Savaşı’nın gerçekleştiği toprakları ziyaret eden gönüllüler, geziye verdiği destek dolayısıyla da Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür ettiler. AHBAP Eskişehir Sorumlusu Alişan Kurt “AHBAP Eskişehir olarak birçok sosyal sorumluluk projesine imza atıyoruz. En önemlisi de bunu gönüllü arkadaşlarımızın destekleri ile gerçekleştiriyoruz. Kentte gerçekleştirdiğimiz bu projelerin yanı sıra kendi aramızdaki birlik, beraberlik ve dayanışmayı arttırmak için de çeşitli organizasyonlarda bir araya geliyoruz. Son olarak da Çanakkale’ye giderek bu ülkenin ne zorluklar içerisinde kazanıldığını yerinde görmek istedik. Bu konuda da her zaman iş birliği içerisinde olduğumuz Büyükşehir Belediyemiz bizlere destek oldu. Sayın Başkanımız Yılmaz Büyükerşen’e bizlere göstermiş olduğu ilgi ve destek dolayısıyla teşekkür ediyoruz” dedi. Kurt ayrıca başta gençler olmak üzere gönüllülük esasıyla çalışacak herkesi AHBAP çatısı altına beklediklerini ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.