ÇALIŞMA HAYATINA VURULAN DARBEDİR

Türk Harb-İş Sendikası Eskişehir Şubesi, Milli Savunma Bakanlığı’na bağlı 2’nci Ana Bakım Fabrikası’nda tazminatsız işten atılan Mehmet Topaç ve Hüseyin Kevencioğlu için basın açıklaması düzenledi.

ÇALIŞMA HAYATINA VURULAN DARBEDİR
16 Eylül 2019 Pazartesi 13:30

Türk Harb İş üyesi olan 2’nci ana Bakım Fabrika Müdürlüğü çalışanları Mehmet Topaç ve Hüseyin Kevencioğlu’nun  iş akitleri 10 Eylül günü feshedildi. Türk Harb İş Eskişehir Şube Başkanı Hasan Atak 2’nci ana Bakım Fabrika Müdürlüğü’nde iki üyenin iş akitlerine son verilmesine tepki gösterdi.  Atak, “Kayseri’de yaklaşık 10 yıldır görev yapan ve herhangi bir yüz kızartıcı suça karışmamış olan üyelerimizin işverence tek taraflı olarak kıdem tazminatları dahi verilmeden mesleki yeterlilik konusu gerekçe gösterilerek işten çıkarılmaları çalışma hayatına vurulan darbedir. İşçi arkadaşlarımızın adeta bir hırsız gibi, bir vatan haini gibi tazminatsız bir şekilde işten çıkarılmaları Türk Harb Sanayi işçilerine yapılmış en büyük haksızlık, büyük bir saldırıdır” dedi. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.