Çalışkan’dan MÜSİAD’a ziyaret

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi’ni ziyaret etti. MÜSİAD Eskişehir Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Çalışkan’dan MÜSİAD’a ziyaret
04 Temmuz 2020 Cumartesi 15:57

Ziyarette Çalışkan, birlik ve beraberlik içinde çalışmaların devam etmesi gerektiğini belirtti. Çalışkan, “MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek iş insanlarımızla bir araya geldik. Pandemi sürecinde dünya ve ülkemiz zor günler geçiriyor. İnşallah el birliğiyle en az hasarla bu günleri geride bırakacağız. İş insanlarımızla da bu kapsamda şehrimizin gündemi ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverlikleri için MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman ve yönetimine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum”  dedi.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Eskişehir için birlik ve beraberlik çatısı altında yapılması gereken konuları konuştuk. Şehrimiz ile ilgili verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Bu nazik ziyaretinden dolayı AK Parti Eskişehir İl Başkanı ZihniÇalışkan ve yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.