ÇAKIRÖZER: ESKİŞEHİRLİLERİN ZAFERİDİR

Alpu Termik Santral ihalesinin iptal edilmesine ilişkin konuşan CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, "Bu Eskişehirlilerin zaferidir” dedi.

ÇAKIRÖZER: ESKİŞEHİRLİLERİN ZAFERİDİR
28 Haziran 2019 Cuma 16:41

CHP'li Çakırözer ihalenin iptal edilmesine ilişkin resmi açıklamanın yapılmasını beklediklerini ifade ederek, Özelleştirme İdaresi’nden resmi açıklamayı bekliyoruz. Erteleme yok, iptal diyorlar. İhale bugüne kadar hep erteleniyordu. Bu sefer iptal edildi. Tabi bu iptal tamamen özelleştirme kapsamından çıkarılması anlamına gelmiyor. Koşullar uygun olduğunda yeniden gündeme getireceklerdir.   Ya iyi alıcı bulamadılar ya katılım olmadı. ” diye konuştu.

Kararın alınmasında Eskişehirlilerin çok büyük katkısı olduğunu aktaran Çakırözer, “Bu önemli bir kazanım. Eskişehirlilerin başarısı. STK’ların, Alpulu kadınların, çevre platformunun ortaya koyduğu mücadele bu kararın alınmasında çok önemli katkısı oldu. Eskişehirlilerin zaferidir. Eskişehirlilerin en nihai arzusu ise özelleştirme kapsamında tamamen çıkmasıdır” şeklinde konuştu.

İktidar vekillerine de seslenen CHP’li Çakırözer, “İktidar kanadındaki vekillere de seslenmek istiyorum. Böyle bir karar alınmışken gelin hep beraber kömürlü termik santrali, özelleştirme kapsamında çıkaralım” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.