ÇAKACAK MİLLET BAHÇESİNDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Vali Özdemir Çakacak, 54 bin metrekarelik alanda yapım çalışmaları devam eden Millet Bahçesi’nde incelemeler yaptı.

ÇAKACAK MİLLET BAHÇESİNDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
10 Ekim 2019 Perşembe 13:40

Vali Özdemir Çakacak, 54 bin metrekarelik alanda yapım çalışmaları devam eden Millet Bahçesi’nde incelemeler yaptı.

Yapılan çalışmaları yakından inceleyen Vali Çakacak,  Türkiye’ye örnek olabilecek güzel bir Millet Bahçesi inşaatının devam ettiğini ve çalışmaların çok kısa zamanda tamamlanacağını söyledi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla, bazı şehirlerde yeni yapılan stadyumlar nedeniyle eskilerinin bulunduğu alanlara Millet Bahçesi yapılacağı müjdesinin verildiğini hatırlatan Vali Çakacak; Türkiye'deki birçok eski stadın Millet Bahçesi’ne dönüştürülmesiyle ilimizin merkezinde, 54 bin metrekarelik alan üzerinde çok güzel bir Millet Bahçesi’ne sahip olacağını ifade etti.

Şehrin tam merkezinde ve trafik sıkışıklığının yoğun olduğu bir yerde yapılmakta olan Millet Bahçesi’nin yer altına inşa edilecek otoparkının da büyük bir ihtiyacı gidereceğini belirten Vali Çakacak; bunun yanında Millet Bahçesi içerisine yapılacak olan Millet Kıraathanesi’nin, bisiklet ve yürüyüş yollarının, etkinlik alanları ile yeşil alanların Eskişehir halkı için ayrı bir cazibe merkezi oluşturacağına dikkat çekti.  

Daha sonra inşaat alanını gezen Vali Çakacak, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.