ÇAKACAK, KIZILAY'A BAĞIŞLADI

Türk Kızılayı Eskişehir Şube Başkanı Egemen Temizsoy’u makamında kabul eden Vali Çakacak, ailesi adına kurban vekâletlerini Kızılay’a bağışladı.

ÇAKACAK, KIZILAY'A BAĞIŞLADI
08 Ağustos 2019 Perşembe 12:34

Ziyaret esnasında duygularını dile getiren Vali Çakacak, Türk Kızılay’ının yardıma muhtaç kişilerin bütün insanî ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştığını, çıkar gözetmeksizin her şartta tüm insanlığın yardımına koştuğunu ve dünyanın en köklü ve en güçlü yardım teşkilatlarından birisi olduğunu ifade etti.

Türk Kızılay Derneği Eskişehir Şube Başkanı Temizsoy ise, Kızılay’ın çalışmaları ve Vekâletle Kurban Kesim Kampanyasıyla ilgili Vali Çakacak’a bilgi verdi. Kızılay’a duyduğu güven için Vali Çakacak’a teşekkürlerini ileten Başkan Temizsoy, kesilecek olan kurbanların kabulünü diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.