Büyükşehir’in projeleri Amerika’da tanıtıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl dünyanın dört bir yanından 115 kentin yaklaşık 200 projeyle yarıştığı WRI Ross Ödülü’nde finale kalması nedeniyle Amerika’nın Denver şehrinde gerçekleştirilen ‘Uluslararası Kentsel Parklar Konferansı’na Türkiye’den davet edilen tek kurum olma başarısı gösterdi.

Büyükşehir’in projeleri Amerika’da tanıtıldı
04 Ağustos 2019 Pazar 13:24

Uluslararası Kentsel Parklar Konferansı, bağımsız bir kuruluş olan City Park Alliance (Şehir Parkları Birliği) tarafından her yıl başarılı kentsel uygulama projelerinin paylaşıldığı bir konferans olma özelliği taşıyor.  Dallas ve Denver şehirlerinde düzenlenen konferanslara konuşmacı olarak davet edilen Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan sunumlarla Eskişehir, Başkan Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'in sürdürülebilir şehircilik projeleri ile tanıtılarak temsil edildi. 15 ülkeden yaklaşık 150 katılımcının bulunduğu konferanslarda, şehrimizde uygulanan sürdürülebilir projeler,üst düzey yabancı katılımcılar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.