Büyükşehir’den ilçelerdeki esnafa maske ve kolonya desteği

Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planı’nı kararlılıkla sürdüren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kepenk açan esnafa desteğini sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde kent merkezinde Berberler ve Kuaförler Odası aracılığı ile esnafa verdiği desteği ilçelerdeki esnaf için de gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, kolonya ve maskeleri ilçe belediye başkanları veya ilçe koordinatörleri aracılığıyla esnafa ulaştırıyor.

Büyükşehir’den ilçelerdeki esnafa maske ve kolonya desteği
27 Mayıs 2020 Çarşamba 14:18

Pandemi sürecinde sosyal desteklerini arttıran ve vatandaşların zor günlerinde yanında olan Büyükşehir Belediyesi, dernekler ve odalar aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmaya devam ediyor. Zor günlerden geçen birçok kişiye kuru erzak ve sıcak yemek desteğinde bulunan Büyükşehir Belediyesi, dükkanını açan esnafa da hem kent merkezinde hem de kırsalda desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda kısa süre önce kent merkezindeki berber ve kuaför esnafına binlerce maske ve kolonya gönderen Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi dışında görev yapan esnafı da unutmadı.

12 ilçeye belediye başkanları veya ilçe koordinatörleri aracılığıyla maske ve kolonyaların ulaştığını belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, imkanlar dahilinde desteklerin devam edeceğini ifade ettiler. 12 ilçede hizmet veren 100’den fazla berber ve kuaför ise bu zor günlerde kendilerini unutmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve ekibine teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.