BÜYÜKŞEHİR’DEN AMATÖR SPORA DESTEK

Büyükşehir Belediyesi 2013 yılından beri amatör spor kulüplerine verdiği nakdi yardım desteğini bu yıl da devam ettirdi. 75 spor kulübü temsilcisi Başkan Büyükerşen’den nakdi yardımlarını aldılar.

BÜYÜKŞEHİR’DEN AMATÖR SPORA DESTEK
19 Eylül 2019 Perşembe 09:46

Büyükşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi amatör spor dallarında faaliyet gösteren 75 amatör spor kulübüne maddi yardım yaptı. Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in yanı sıra Genel Sekreter Ayşe Ünlüce, Genel Sekreter Yardımcısı Oğuzhan Özen, bürokratlar ve amatör spor kulüp yetkilileri katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yardımları kulüp başkanlarına teslim ederek, “Belediyemizin görevlerinden biri de amatör spor kulüplerine yardımda bulunmak. Bizler de belediyemizin gelirleri çerçevesinde sizlere yardımlarda bulunmaya çalışıyoruz. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora teşvik ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak belediye yasaları çerçevesinde destek vermeye devam edeceğiz” dedi ve tüm kulüplere yeni sezonda başarı dileklerinde bulundu.
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan maddi yardım törenine katılan Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eskişehir Şube Başkanı Sadri Atam spora ve sporcuya verdikleri katkılarından dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Atam “ Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin çok değerli destekleri ile Türk sporuna kulüplerimizde başarılı sporcular yetiştiriyor” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.