Büyükşehir Zabıtasından fırınlara sıkı denetim

Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri denetimlerini son olarak şehrimizde faaliyet gösteren un ve unlu mamullerin üretildiği fırınlarda gerçekleştirdi.

Büyükşehir Zabıtasından fırınlara sıkı denetim
09 Aralık 2018 Pazar 12:21

Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri kent Merkezi’nde faaliyet gösteren fırınlarda, temizlik, iş yeri ruhsatı ve ürünlerin gramajlarını denetlemeye devam ediyor. Yapılan denetimlerdehijyen ve sağlık koşullarının uygunluğu ile ürünlerin gramajları kontrol ediliyor.  Eksiklikleri olan fırınlara rehberlik hizmeti veren Zabıta ekipleri gerekli uyarılarda bulunuyor.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Yetkilileri, Eskişehirlilerin sağlıklı vehijyenik şartlarda üretilmiş ve gramajına uygun ekmek tüketmeleri için ekiplerin denetimlerini sürdüreceğini belirttiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.