BÜYÜKŞEHİR SİVRİHİSAR'DAKİ O YOLU ONARIYOR

Büyükşehir Belediyesi kent merkezi ve kırsalda sorumluluk alanında bulunan yollarda yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekipler bir yandan kent merkezinde asri mezarlıkta yeni eklenen parselleri asfalt yola kavuştururken, diğer yandan da kırsalda çalışmalarını sürdürüyor.

BÜYÜKŞEHİR SİVRİHİSAR'DAKİ O YOLU ONARIYOR
28 Eylül 2019 Cumartesi 12:53

Büyükşehir Belediyesi kent merkezi ve kırsalda yol yapım ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler asri mezarlıkta yeni açılan parsellerde alt yapı çalışması tamamlanan alanları sıcak asfalta kavuştururken, kırsal yollarda da yol yapım, bakım ve onarım çalışması gerçekleştirerek yolları kış mevsimine hazır hale getiriyor. Seyitgazi’deki beton yol çalışmasını tamamlayan Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Sivrihisar’da Ballıhisar-Ertuğrul-Ahiler-Aydınlı Mahallelerini birbirine bağlayan 10 kilometrelik yolda 1.kat sathi kaplama çalışması gerçekleştiriyor. Çalışmaların yarısının tamamlandığını ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ilerleyen dönemde sathi kaplamanın oturmasıyla çalışmaların devam edeceğini ifade ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.