BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ'NDEN ORTAK KARAR

15 Temmuz ve Kurban bayramında ulaşım ücretsiz olacak.

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ'NDEN ORTAK KARAR
12 Temmuz 2019 Cuma 17:30

Eskisehir Büyükşehir Belediye Meclisinde AK Parti ve CHP grubunun aldığı ortak karar ile 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü ile Kurban Bayramında tüm toplu taşıma araçları ücretsiz olacak. Mecliste oybirliği ile alınan karara göre 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü düzenlenecek olan etkinlik ve anma programlarına katılmak isteyenler 15 Temmuz Pazartesi günü saat 20.00'den itibaren tüm toplu ulaşım araçlarında ücretsiz olarak yolculuk yapabilecek. Kurban Bayramı süresince 11 Ağustos-14 Ağustos tarihleri arasında tüm toplu ulaşım araçlarında vatandaşlar ücretsiz olarak seyahat edebilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cihan Taşar - 5 yıl önce
Umarım, ücretsiz ulaşım. Milli bayramlarımız olan, 23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos ve 29 Ekim'i de kapsar. En azından 30 Ağustos Zafer Bayramı 'mız la birlikte başlatılması.