Büyükşehir ilçelerde yatırımlara devam ediyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda bulunan alanlarda yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. ESKİ’ye bağlı ekipler son olarak Gündüzler Mahallesi’nde gerçekleştirdiği çalışmalar ile mahallenin su sorununu ortadan kaldırdı.

Büyükşehir ilçelerde yatırımlara devam ediyor
18 Ekim 2018 Perşembe 14:40

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi kuraklığın etkisini azaltmak ve vatandaşların temiz su ihtiyacını karşılamak amacıyla yürüttüğü çalışmalara ara vermeden devam ediyor. ESKİ’ye bağlı ekipler, mevsim normallerinin altında yağış alması nedeniyle kaynak sularının azalmaya başladığı Gündüzler Mahallesi’nde drenaj ve kaptaj çalışmalarını tamamladı. Kuraklık nedeniyle su sıkıntısı yaşanan Gündüzler Mahallesi’nde incelemelerde bulunan ESKİ, yürüttüğü çalışmalar ile su seviyesini arttırmayı başardı. Dört adet içme suyu kaynak başını kepçe yardımıyla açan ekipler, Gündüzler Mahallesi’ndeki içme suyu sıkıntısını giderdi.

Yapılan yatırımlarla ilgili konuşan Gündüzler Derneği Başkanı Selim Kurnaz  “Mevsim şartları yüzünden sıkıntı yaşayan mahallemizin su sıkıntısını gideren ESKİ çalışanlarına çok teşekkür ederiz. Hem alt yapı hem de üst yapı çalışmaları dolayısıyla Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz” dedi.

ESKİ tarafından yürütülen çalışmalardan ve yapılan yatırımlardan çok memnun olduklarını ifade eden Gündüzler Mahallesi sakinlerinden Mehmet Açıkbaş ise “Mahallemiz su sıkıntısı çekiyordu. Biz de durumu Sayın Başkanımız Yılmaz Büyükerşen’e bildirdik.  Kendisi de haberi aldığı gibi tüm imkânları seferber ederek ekiplerini mahallemize yönlendirdi. Özveriyle çalışan ekiplerin kaynak arama çalışmaları sonuçlandı ve mahallemizin su sıkıntısı ortadan kalkmış oldu” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.