BÜYÜKŞEHİR EV SAHİPLİĞİNDE LÖSEV’E İFTAR

Büyükşehir Belediyesi, Lösemi Çocuklar Vakfı (LÖSEV) aracılığıyla tedavi gören çocuklara ve ailelerine iftar yemeği verdi.

BÜYÜKŞEHİR EV SAHİPLİĞİNDE LÖSEV’E İFTAR
11 Haziran 2018 Pazartesi 09:58

Büyükşehir Belediyesi’nin gelenekselleşen iftar yemeklerinde, LÖSEV tarafından tedavileri sürdürülen çocuklar ve aileleri bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi
Yemekhanesinde düzenlenen iftara, Büyükşehir Belediyesi Bürokratları, LÖSEV yetkilileri, aileler ve çocuklar katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in şehir dışı
programı nedeniyle katılamadığı iftar yemeğinde, Büyükşehir Belediyesi bürokratları tedavi gören çocuklarla vakit geçirdi. LÖSEV yetkilileri, kendilerine desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e minnettar olduklarını belirterek, düzenlenen iftar yemeği dolayısıyla teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.