BÜYÜKŞEHİR'DEN KIŞA HAZIRLIK

Büyükşehir Belediyesi kent merkezi ve kırsalda yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Kış mevsimi öncesi özellikle tramvay çalışmalarının tamamlandığı cadde ve bulvarlarda tretuvar yenileme çalışması gerçekleştiren ekipler, vatandaşların kış aylarını rahat bir şekilde geçirmesi amacıyla yoğun mesai harcıyor. 

BÜYÜKŞEHİR'DEN KIŞA HAZIRLIK
10 Ekim 2019 Perşembe 15:05

Kent merkezi ve kırsalda yaz boyunca alt yapı ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kış mevsimi öncesi tramvay çalışması tamamlanan cadde ve bulvarlarda çalışmalarını hızlandırdı. Gaffar Okkan Caddesi ve Gazi Yakup Satar Caddesi başta olmak üzere tramvayın geçeceği Halman Sokak ve Nizam Sokak’ta tramvay durak çevrelerinde tretuvar çalışması gerçekleştiren ekipler, ayrıca sorumluluk alanında bulunan alanlarda da tretuvar ve bordür yenileme çalışması yürütüyor. Yaya güvenliğini esas alarak, yoğunluğun olduğu bölgelerin öncelikli olduğunu belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ekiplerin ayrıca Cumhuriyet Bulvarı ve Hicri Sezen Caddesi ile Vatan Caddesi'nde kavşak ve yol yapım çalışmaları düzenleme çalışmalarına devam ettiğini ifade ettiler. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.