BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SÜRÜCÜLERİ UYARDI

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince Selami Vardar Bulvarı’nın Sultandere Mahallesi ile Oto Galericiler Sitesi arasında kalan kısmın yapılacak olan çalışma nedeniyle bulvar trafiğe kapatılacak 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SÜRÜCÜLERİ UYARDI
16 Temmuz 2019 Salı 17:03

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince yapılacak olan üst yapı çalışmaları nedeniyle Selami Vardar Bulvarı’nın Sultandere Mahallesi ile Oto Galericiler Sitesi arasında kalan kısmı ( şehir merkezi istikameti)17 Temmuz 2019 Çarşamba gününden itibaren trafiğe kapatılacak. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri sürücüleri trafik işaret ve işaretçilerine uymaları ve alternatif yol güzergâhlarını kullanmaları konusunda uyardı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.