BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AMATÖR SPORLARI DESTEKLEMEYİ SÜRDÜRÜYOR

Açtığı spor okulları ve belediye kulübü ile birbirinden farklı branşlarda yüzlerce başarılı sporcu yetiştiren Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine de destek olmaya devam ediyor. Her yıl kulüplere yaptığı nakdi ve malzeme yardımının yanı sıra Osmangazi Sahası'nın kapılarını da amatör futbol kulüplerine açan Büyükşehir Belediyesi, yüzlerce sporcunun bu sahada antrenman yapmasına olanak sağlıyor.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ  AMATÖR SPORLARI DESTEKLEMEYİ SÜRDÜRÜYOR
02 Ekim 2020 Cuma 13:55

Spora ve sporcuya büyük değer veren ve amatör spor kulüplerini imkanları ölçüsünde destekleyen Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir'e kazandırdığı modern spor alanları ve tesisleri ile de sporculara destek oluyor. Geçtiğimiz yıllarda büyük bir değişim ile Osmangazi Sahası'nı yenileyen ve modern bir tesis haline getiren Büyükşehir Belediyesi, bu alanı amatör spor kulüplerine de açarak 13 farklı amatör kulübün bu sahada antrenman yapmasına olanak sağlıyor. Gece gündüz demeden sahanın amatör spor kulüplerine açık olduğunu ifade eden Başkan Büyükerşen “Belediyemizin görevlerinden biri de amatör spor kulüplerine yardımda bulunmak. Bizler de belediyemizin gelirleri çerçevesinde her yıl amatör spor kulüplerimize nakdi ve malzeme desteği sağlıyoruz. Bunun yanı sıra şehre kazandırdığımız spor alanları ve spor tesisleri ile de amatör sporların her zaman destekçisiyiz. Geçtiğimiz yıllarda yenilediğimiz Osmangazi Sahamızdan da yüzlerce sporcu faydalanıyor. Sabah saatlerinde kadınlarımız için düzenlediğimiz ücretsiz spor etkinlikleri ve sahayı yürüyüş parkuru olarak kullanan yüzlerce vatandaşımızın yanı sıra amatör sporlarla uğraşan evlatlarımızın da bu sahadan faydalanması bizleri son derece mutlu ediyor. Pandemi koşullarına uygun bir şekilde antrenmanlarını bu tesiste gerçekleştiren çocuklarımız içerisinden inanıyorum ki ileride çok başarılı olacak sporcular yetişecektir. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora teşvik etmemiz gerekiyor. Biz bu konuda amatör kulüplere elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Osmangazi Sahası'nın Eskişehir için önemli bir spor tesisi olduğunu ifade eden amatör spor kulübü yetkilileri ve antrenörleri ise bu sahayı antrenman için kendilerine açan Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.