BU GÜZEL GELENEĞİ DEVAM ETTİRMELİYİZ

Şehir hastaneleri arasında Eskişehir Şehir Hastanesi’nde Türkiye’de ilk defa ihtiyaç sahibi olan hastalara yönelik açılan ‘Sosyal Marketi’ ziyaret eden AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, projeye destek olmak adına hastanenin çocuk bezi, şampuan, pijama, terlik gibi temel ihtiyaçlarına yönelik destek vererek örnek davranış sergiledi.

BU GÜZEL GELENEĞİ DEVAM ETTİRMELİYİZ
10 Ağustos 2019 Cumartesi 12:47

Bu güzel projeye destek verilerek ülkemizde yaygınlaştırılması gerektiğini vurgulayan Başkan Yalçın şunları söyledi:“Eskişehir Şehir Hastanemizin Sosyal Market Projesi’ne destek olmak amacıyla yardımlarda bulunarak bu kıymetli projeye kayıtsız kalmadık. Sosyal Market Projesi kapsamında ihtiyaç sahibi, şehir dışından yatan kimsesiz hastalar ve acile gelmiş hastalarımızın tedavi gördükleri süre zarfıyla ilgili hekim yada hemşire tarafından sosyal hizmet uzmanlarımıza iletilmesinden sonra kişisel ihtiyaçları ücretsiz olarak karşılanıyor. Yardımlar her zaman olmalı ve ihtiyaçlar paylaşılmalıdır. Kim ihtiyaç sahibi ise onun ihtiyacı giderilmelidir. İyilikler ve güzellikler paylaşıldıkça arttığı gibi sıkıntı ve üzüntüler de paylaşıldıkça azalır. Bu bağlamda birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde yardımlarımızla birlik ve beraberliğimizi arttırmalı, bu güzel geleneği devam ettirmeliyiz.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.