“BİZİM BİR RÜZGARA İHTİYACIMIZ YOK”

Gazeteciler ile bir araya gelen Nabi Avcı bir gazetecinin “Bu rüzgar ile bir erken yerel seçim olur mu?” sorusu üzerine, “Seçime zaten az bir süre kaldı. Bizim öyle bir rüzgara ihtiyacımız yok” dedi.

“BİZİM BİR RÜZGARA İHTİYACIMIZ YOK”
25 Haziran 2018 Pazartesi 17:35

Odunpazarı seçim ofisinde yerel gazeteciler ile bir araya gelen Nabi Avcı, yerel seçimler ile ilgili yorumlarda bulundu. Mart ayında Eskişehir’in ciddi bir değişikliğe gebe diyen Avcı, Bir gazetecinin “Yakalanan bu rüzgar ile bir erken seçim olur mu?” sorusunu ise şöyle yanıtladı. “Özellikle köyden dönüşen mahallelerde vatandaşların ve muhtarların bize ilettikleri sorunlar bize Eskişehir Mart 2019’da yerel yönetimlerde çok ciddi bir değişime dönüşüme gebe olduğunu veriyordu. Şimdi vatandaş onu da kanıtladı. Zannetmiyorum. Kişisel bir yorum olarak yapıyorum. Zaten az bir süre kaldı. Erken değil, zaten seçim kapıya dayanmış durumda." AK Parti bu rüzgardan faydalanarak erken seçim yapar mı?" diye düşünmüyorum. Ben bizim böyle bir rüzgara ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Tane tane tekrar tekrar Eskişehir’de ne oldu ne olmalı anlatacağımız bir kampanya süreci ile seçime hazırlanacağız. Beni en çok üzen konulardan bir tanesi su gibi yol gibi ihtiyaçların bir siyasi şantaj konusu olarak ifade edildiğini gördüm. Ben muhtarların ismini vermiyorum ki başları belaya girmesin" 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.