BİZE PARTİLİ BAKANLARI GERİ VERİN LÜTFEN

Ayşe Kaytan Uçak yazdı...

BİZE PARTİLİ BAKANLARI GERİ VERİN LÜTFEN
12 Mart 2019 Salı 09:37

7 Haziran 2018 tarihinde gazetelere ‘Yeni Kabinenin Şifreleri’ başlığı altında şöyle bir haber düşmüştü: Yeni kabinenin nasıl oluşacağı merak konusu olurken, Cumhurbaşkanı Erdoğan “Artık partili olmayan bakanlarımızla bir kabine oluşturuyoruz” açıklaması yaptı. Erdoğan, partisiz bakanların olaylara daha objektif bakma imkânını yakalayacaklarını vurguladı.

http://www.milliyet.com.tr/erdogan-dan-yeni-kabinenin-siyaset-2702170/

Haberde Sayın Erdoğan’ın şu sözlerine yer verilmiş:

Siz şöyle, böyle yaptınız, kadrolaştınız, şuydu, buydu’. En azından bakan, olaylara bakarken daha objektif bakma imkanını yakalayacak. Bu, ona bir rahatlık getirecek. Bu tür zanların altında da kalmayacak. Bütün bunlarda aranan ehliyet, liyakat olacak. Ehliyeti ve liyakatı öne çıkarmak suretiyle yeni döneme girmiş olacağız. Bu hükümetin başında cumhurbaşkanlığı yönetim sistemiyle AK Parti Genel Başkanı olacak.

Yerel seçimler geldi çattı.

Zannediyorum, o zaman bir kısmı verilen şifre şimdi tamamen çözüldü.

Yeni bakanlar tarafsızlıktan dökülüyor dersek yeridir.

Eskişehir'e gelen partisiz bakanlarımız belediye seçimlerinde oldukça tarafsız ve objektif bakış açıları ile gerçekten yüreklere su serpiyor.

Yıllardır partili bakanlara alışık olan bizler, bu kadar tarafsız ve objektif bakanlara alışık olmamanın vermiş olduğu bir rahatsızlığı iliğimize kadar hissederken, yeni sistemin tarafsız bakanları şehrimize bir bir gelip gidiyor.

Tarafsızlık paçalardan akarken, ‘belediyeyi AK Parti’ye verin’ diyerek tarafsızlıklarına gölge düşürüyorlar.

Ama olsun.

Biz aklımız ile alay edenleri karşılamak derdindeyiz.

Program üstüne program.

Yollar trafiğe kapanır, açılır

Tarafsızlıktan bitap düşmüş bakanlarımız bir bir gelir gider.

Ve bizler en kısa zamanda yeni ve tarafsız bir bakanımızı bekliyoruz.

Oysaki, bakanlardan daha fazla görenlere ihtiyacı var canım Eskişehirimin...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.