BİR EĞİTİM GÖNÜLLÜSÜ: YILMAZ BÜYÜKERŞEN

17. Vehbi Koç ödülü eğitim çalışmalarından dolayı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'e verildi. Büyükerşen’in hayatı bir belgesel ile anlatıldı.

BİR EĞİTİM GÖNÜLLÜSÜ: YILMAZ BÜYÜKERŞEN
24 Şubat 2018 Cumartesi 09:40

Yaşamının büyük bölümünü ülkenin eğitim sistemine kazandırdığı önemli projeler için çalışarak geçiren Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Türkiye’nin ve Türk insanının gelişimine önemli katkılar sağlayan kişilere verilen Vehbi Koç Ödülü'nün bu yılki sahibi oldu.

Büyükerşen’in hayatı bir belgesel ile anlatıldı. Büyükerşen’in kendi eğitim süreci ile başlayan belgeselde, Eskişehir’e ve ülkeye kazandırdığı hizmetler ele alındı.

Belgesele, “Her sabah güneş yeniden doğar hayat yeniden başlar. Benim hayatım her uyanıp kalktığım gün yeni bir maceranın başlangıcı demektir…” sözleriyle başlayan Büyükerşen’i yakın arkadaşı Cüneyt Arkın da anlattı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.