BİR BEBEK HİKAYESİ-4 SERGİSİ AÇILDI

Kadın emeğinin ve yaratıcılığının gücünü ortaya koyan ‘Bir Bebek Hikâyesi’ sergiler dizisinin dördüncüsü Eskişehir Kent Müzeleri Kompleksi Sergi Salonu’nda açıldı.

BİR BEBEK HİKAYESİ-4 SERGİSİ AÇILDI
20 Nisan 2019 Cumartesi 12:40

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in öncülüğü ve destekleriyle hayata geçirilen proje kapsamında Bebek Yapım Sanatçısı Arzu Özer ve öğrencileri ürettikleri 2 bine yakın eseri sanatseverler  ile buluşturdu. Eskişehir Kent Müzeleri Kompleksi Sergi Salonu’nda açılan sergiye Eskişehirliler ve kursiyerlerin aileleri katıldı.

Bir Bebek Hikayesi 4 sergisinin açılışında konuşan sergi Küratörü Zafer ÖzerEskişehir’de kadınlarımızın yeteneklerini sergilediği bu çalışmalarda bizlere destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür ediyoruz. Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz sergimizi Yılmaz Büyükerşen’e armağan ediyoruz” dedi.

Serginin açılışında konuşan eğitmen Arzu Özer, “Eskişehir’de gerçekleşen pek çok yenilikçi girişimde olduğu gibi bu projenin de fikir babası ve en büyük destekçisi Yılmaz Büyükerşen’dir. Bu yıl 4.’sünü düzenlediğimiz ‘Bir Bebek Hikayesi’ sergimizi açmış olmanın mutlu gururunu yaşıyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, “ESMEK bünyesinde Bebek Yapım Sanatçısı Arzu Özer’in eğitmenliğinde sürdürülen projeyi geleneksel ‘Bir Bebek Hikayesi 4’ sergisi ile taçlandırıyoruz. Her Ev Bir Atölye Projesi’nde bir öğretmen olarak başlattığı el yapımı karakteristik bebek üretimi, çok sayıda ev hanımı için bir okul oldu. Özellikle karikatür ve öykü kahramanı ürünler, olağanüstü bir bebek endüstrisine yol açmaya başladı. Arzu Özer ve kursiyerlerininemekleri ile oluşan bu sergiye tüm hemşerilerimizi davet ediyorum. Böylesine özel bir sergide emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

Eskişehir Kent Müzeleri Kompleksi Sergi Salonu’nda açılan “Bir Bebek Hikâyesi”sergisi 19 Mayıs 2019 tarihine kadar sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.