Bilen: Hiç birimiz hepimiz kadar güçlü değiliz

Eskişehir Lokantacılar Odası’nın dayanışma çağrısına birçok olumlu yanıt geldi. Pek çok iş yerinin kapalı olmasına rağmen üyelerinin gösterdiği bu tavır sonrasında sosyal medya hesabından açıklama yapan Oda Başkanı Bahar Bilen “Hiç birimiz hepimiz kadar güçlü değiliz” dedi.

Bilen: Hiç birimiz hepimiz kadar güçlü değiliz
07 Nisan 2020 Salı 23:27

Bilen açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Esnafımıza yardımlaşma çağrımız birçok üyemiz tarafından olumlu yönde karşılanmış ve telefonlarımız susmamış yardımları sizlere nasıl ulaştırırız demesi bizleri heyecanlandırmış ve gururlandırmıştır.

(Herkesin işyeri kapalıyken böyle bir yardıma el atması bizce sevapların en güzelidir.)

Biliyorum Hepimiz maddi ve manevî olarak zor bir süreçten geçiyoruz. çogumuz düşünmekten gece yastığa kafasını rahat koyamıyor.

Ne olursa olsun sizlerin ve sevdiklerinizin tırnağına zarar gelse bunu hangi maddi güç karşılayabilir....

Bugünlerde inşallah geçecek bir olacağız birlik olacağız ve hep beraber mücadele edecegiz.

Millet olarak şuurumuz, paylaşmak,bölüşmek üzere kurulmuştur.

"Komşusu açken tok yatan bizden değildir" diyen bir ecdadın torunları olarak belki her yere yetişemeyiz ama karınca misali gücümüzün yettiği kadar ihtiyacı olan herkese ulaşmaya gayret edeceğimizden şüpheniz olmasın.

Dayanışma ve yardımlaşmanın büyük önem taşıdığı bu günlerde,katkı sağlayan tüm Meslektaşlarımızın ve hayırseverlerimizin katkıları ile hazırlanan temel gıda malzemelerini içeren dayanışma paketlerini, Koronavirüs salgını nedeni ile iş yerleri kapalı olan ihtiyaç sahibi esnaflarımıza bir nebze olsun destek olmak amacıyla teslim ettik.

Yaşadığımız bu zor günleri güçlü bir toplumsal dayanışma ile hep birlikte aşacağız.

Hepinizden Allah razı olsun.

Biz büyük bir aileyiz

Hiç birimiz hepimiz kadar güçlü değiliz

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.