Bilardocular kupayı Kazım Kurt’tan aldı

Odunpazarı Belediyesi’nin destek verdiği, Türkiye Bilardo Federasyonu Eskişehir İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 3 Bant Bilardo Turnuvası gerçekleştirilen final müsabakası ile sona erdi. Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un da katıldığı final müsabakası Mamure Mahallesi’nde yer alan Istaka Bilardo Salonu’nda gerçekleşti.

Bilardocular kupayı Kazım Kurt’tan aldı
15 Ağustos 2018 Çarşamba 14:55

10 gün boyunca süren 3 Bant Bilardo Turnuvası’na 70 sporcu katıldı. Yapılan final müsabakalarının ardından tamamlanan bu turnuvada Hamit Akkaya birinci,  Emre Taktaklar ikinci olurken, Nejat Denkli ve Abdullah Çiçek üçüncülüğü paylaştı. 3 Bant Bilardo Turnuvası’nda birinci olan Akkaya’ya ödülünü veren Başkan Kurt, sporcuları, hakemleri ve organizasyon ekibini kutladı. Başkan Kurt, toplumun büyük bir çoğunluğunun ilgi duyduğu bu tür organizasyonları geleneksel hale getireceklerini söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.