BİK'TEN ESKİŞEHİR BASININA EĞİTİM

Basın İlan Kurumu (BİK) tarafından hazırlanan BEBKA aracılığıyla desteklenen Medya ve Dijital Reklamcılık sertifika töreni gerçekleştirildi.

BİK'TEN ESKİŞEHİR BASININA EĞİTİM
02 Ağustos 2019 Cuma 12:16

Programın açılışında konuşan BİK Eskişehir Şube Müdürü Abdurrahman Bahşişoğlu eğitim programına olan ilgiden memnuniyet duyduğunu ifade ederek “başta program katılımcılarına, projede bizi destekleyen BEBKA’ya, misafirperverliği için BİLSEM’e, bilgi ve tecrübelerini eğitim süreci boyunca katılımcılara aktaran Doç. Dr. Nevzat Bilge İspir’e teşekkür ederim” dedi.

Sanayiden turizm sektörüne kadar birçok farklı alanda çeşitli projelere destek verdiklerini ifade eden BEBKA temsilcisi Fatih Aydın “Basın ve medya alanında projeler yazılması sizlerin aracılığıyla farklı kişilere iletilmesini sağlayacak. Bundan sonraki projeler içinde bir sinerji olmasını umut ediyoruz. Basın İlan Kurumu gibi kurum ve STK’lara farklı alanlara destek vermeye devam edeceğiz. Değerli vaktiniz içerisinde bu eğitimde bulunduğunuz için teşekkür ederiz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Törende konuşan bir diğer isim BİK Koordinasyon ve İdare Müdürü Mehmet Çelik, Basın İlan Kurumunun resmi ilanların gazetelerde yayınlanmasına aracılık eden bir kurumun olmasının haricinde yerel ve ulusal basının ihtiyaçları doğrultusunda birçok eğitim programı düzenlediklerini belirtti. İki yıl önce kurulan proje birimiyle birlikte İŞ-KUR, KOSGEB ve Kalkınma Ajansları gibi kurumlarla işbirliği içerisinde çeşitli projeler geliştirdiklerini aktaran Çelik “Eskişehir’in ülke gündemini belirleyen güçlü bir yerel medyaya sahip olduğunu biliyoruz. Bu nedenle Medya ve Dijital Reklamcılık eğitimiyle birlikte bu şehre bir katkımız olsun istedik. Umarız bu eğitimlerin devamı gelir. Diğer taraftan kalkınma ajansları tarafından projelerimizin onay görmesi bizlere gurur veriyor” diyerek programının önemini vurguladı.

Tören, katılımcılara sertifikalarının verilmesiyle sonlandırıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.