Belediyelerden dolandırıcı uyarısı

Tepebaşı Belediyesi ve Odunpazarı Belediyesi tarafından son günlerde gerçekleşen dolandırıcılık girişimleri dolayısıyla bir uyarı yapıldı.

Belediyelerden dolandırıcı uyarısı
31 Ocak 2018 Çarşamba 15:31

Tepebaşı ve Odunoazarı Belediyesi'nden dolandırıcılarla ilgili uyarıda bulundu. Konuyla ilgili olarak Tepebaşı Belediyesinden şu açıklama yapıldı:"Son günlerde aldığımız duyumlar ve ihbarlara göre belediyemizin ve yöneticilerimizin adı kullanılarak para toplandığı tespit edilmiştir. Belediyemizdeki hiçbir bürokratın ya da personelin para veya bağış toplaması söz konusu değildir. Bu dolandırıcılık olaylarına karşı yurttaşlarımızı uyarmayı bir borç biliyor, benzer olaylarla karşılaşan yurttaşlarımızın gerekli hassasiyeti göstererek konuyu emniyet güçlerine bildirmesini rica ediyoruz."

Odunpazarı Belediyesi'nden de yapılan açıklamada, "Belediyelerimizdeki yöneticilerimizin isimleri kullanılarak çeşitli kişi ve kurumlardan yardım ve bağış adı altında para talep edildiğine dair duyumlar gelmektedir. Dolandırı olduğu tahmin edilen bu kişilere itibar edilmemesi, elde edile bilgilerin emniyet birimleriyle paylaşılması rica olunur." ifadeleri kullanıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.