BELEDİYE PERSONELİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Sarıcakaya Belediyesi personeli kötü hava koşulları nedeniyle soğukta kalan yavru köpeklere yardım elini uzattı.

BELEDİYE PERSONELİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
10 Ocak 2019 Perşembe 12:11

Sarıcakaya Belediyesi personeli kötü hava koşulları nedeniyle soğukta kalan yavru köpeklere yardım elini uzattı. Bir belediye çalışanının yavru köpeklerden birini sahiplenmesi üzerine Belediye Başkanı Faruk Güler tarafından ayın personeli seçildi. 
Eskişehir’in Sarıcakaya ilçesinde yavru köpekleri soğuktan kurtararak sahiplenen personel büyük takdir topladı. Günlük görevini yerine getirmek amacıyla bölgesine çalışmaya giden Ahmet Arıkan, yolda soğuk hava koşullardan etkilenen yavru bir köpek gördü. Durumu sorumlu Amiri Zabıta Komiseri Hüseyin Yaman’a bildiren Arıkan, bulduğu bir havlu yardımıyla küçük yavru köpeğin ısınabilmesi için önce sardıktan sonra onu evine götürerek sahiplenmek istediğini bildirdi. Olaydan haberdar olan Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler’de Ahmet Arıkan isimli çalışanını ayın personeli seçtiğini belirtti.
Ardından Zabıta aracıyla devriyeye çıkan personel İlçeye yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki yaz aylarında kullanılan boş bir hayvan barınağında kim ya da kimler tarafından bırakıldığı belli olmayan 9 adet daha köpek yavrusu bulundu. Ekipler tarafından sıcak bir alana alınan yavru köpeklerin sağlık durumlarının da iyi olduğu kaydedildi. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.