BEBKA Yönetim Kurulu Aralık Ayı Toplantısı Eskişehir’de Yapıldı

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA)’nın Aralık Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Eskişehir’de gerçekleştirildi.

BEBKA Yönetim Kurulu Aralık Ayı Toplantısı Eskişehir’de Yapıldı
27 Aralık 2017 Çarşamba 10:37

Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Bilim, Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya; Vali Özdemir Çakacak, Bilecik Valisi ve BEBKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler,  Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş ve BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim katıldı.

2018 yılı tanıtım faaliyetleri ve Mali Destek Programlarının görüşüldüğü toplantı, gündem maddeleri üzerinde fikir alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

Toplantı öncesi, Eskişehir Valisi Çakacak, Bursa Valisi Küçük, Bilecik Valisi Büyükakın ve beraberdekiler A.Ü. Türk Dünyası Bilim, Kültür ve Sanat Merkezi’nde yer alan, tanıtım amaçlı düzenlenen bilimsel ve sanatsal çalışmaları inceledi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.