BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: “Eskişehirsporumuz için elimizden geleni yapıyoruz”

  Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Eskişehirspor’u Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gündemine taşıdı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici:  “Eskişehirsporumuz için elimizden geleni yapıyoruz”
15 Ağustos 2018 Çarşamba 17:06

Eskişehirspor’un Türk Futboluna damga vurmuş bir kulüp olduğunu ifade eden Destici, tüm Eskişehirlilerin Eskişehirspor’a destek olması gerektiğini kaydetti.Destici: “Daha önce de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Eskişehirspor’un içinde bulunduğu mali krizi anlattığını, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu konuyla yakından ilgilendiğini ve ‘problemin bir an önce çözülmesi için gerekli adımların atılması hususuna sıcak baktığını söyledi.”

  Destici, “Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay ile bugün görüşmemiz oldu. Görüşmemizde Eskişehirspor’umuzun içinde bulunduğu durumu da anlattım. Kendilerinden Eskişehirspor için destek istedim. Mali Krizden kurtulmak için hangi süreçlerin işlemesi konusunda fikirlerimi paylaştım. Kendileri de bu konu ile yakından ilgileneceklerini kaydetti.” Dedi.

  Destici, “Fenerbahçe – Benfica maçını Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu beyle beraber izledik. Maç sonu Eskişehirspor’umuzu konuştuk. Kendilerinden destek istedim. Beklentimiz İnşallah bu hafta içi Kırmızı Şimşeklerin içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulacak” diye konuştu.

  Destici ayrıca, Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ve yönetici Harun Adıgüzel ile sık sık görüştüklerini belirterek Anadolu Yıldızı Eskişehirspor’u içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtarmak için proje ve destek çalışmaları yaptıklarını kaydetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.