Bayan Eşofman Altı Modelleri

Bayan Eşofman Altı Modelleri
29 Eylül 2020 Salı 13:11

Bayan eşofman altı rahatlık ön planda olmasını isteyenler için üretilmiş modeldir. Bundan dolayı içerisinde rahat edebileceğini düşündüğünüz modelleri tercih etmeniz sizin için doğru tercih olacaktır. Klasik model fermuarlı bayan eşofman altı modeli en çok tercih edilen bir modeldir.  Bu model 3 renk seçeneği sunar. Vücudunuza yapışmadığı için terletmez. Spor yaparken daha rahat etmenizi sağlar. Polyester ve elastan yapıdadır. Bundan dolayı 4 mevsim çok rahat kullanabilirsiniz. Bir diğer modeli de manşetli bayan eşofman altı modelidir.  Bu modelde yürüyüş yaparken, alışveriş yaparken çok rahat kullanabileceğiniz bir modeldir. Her renk seçeneği bulunur. Böylelikle isteğiniz renkte bir şıklık yaratabilirsiniz.

Bayan Eşofman Altı Özellikleri Nelerdir?

Bayan eşofman altı daha rahat ve konforlu bir hayat sürmenizi sağlar. Vücudunuzun şeklini alarak daha şık ve karizmatik görünmenizi sağlar. İsteğiniz renk ve bedende bulmanız kolaydır. Terletmeyen ya da soğuğu içeriye geçirmeyen kumaşlardan yapıldığı için 4 mevsim rahatlıkla kullanabilirsiniz. https://www.tommylife.com.tr/kadin-esofman-alti  bu linke tıklayarak siz de bu ürünlerden birine güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.