BAŞKANLAR KOLTUKLARI ÇOCUKLARA BIRAKTI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla belediye başkanları koltukları çocuklara bıraktı. 

BAŞKANLAR KOLTUKLARI ÇOCUKLARA BIRAKTI
23 Nisan 2019 Salı 14:18

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla belediye başkanları koltukları çocuklara bıraktı. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamına oturan Fahri Günay Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri Irmak Kılıç ve Salih İrep 23 Nisan mesajlarını paylaşarak, Başkan Büyükerşen’e hizmetleri dolayısıyla teşekkür ettiler.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Fahri Günay Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri Irmak Kılıç ve Salih İrep sembolik olarak Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu. Minik başkanlar Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in Eskişehir’de hayata geçirdiği çocuk odaklı projeleri çok beğendiklerini belirterek, kendilerine bu bayramı hediye eden Atatürk’e minnettar olduklarını ifade ettiler.   Tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Başkan Büyükerşen ise ziyaret sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. 

-Dünyada çocukların bayramı olan tek ülke biziz

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt makamını, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle İlhan Ünügürİlköğretim Okulu ikincisınıf öğrencisi Beyza Nur Sırasöğüt’e bıraktı. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Beyza Nur Sırasöğüt’ükapıda karşıladı. Başkan Kurt, minik öğrenci ile bir süre sohbet ettikten sonra makamını Beyza Nur Sırasöğüt’edevrederek, Odunpazarı Belediyesi’nin kendisine emanet olduğunu söyledi.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Başkanlık makamına oturan Beyza Nur Sırasöğüt,Park ve Bahçeler Müdürü Bilgen Perk’i arayarak 71 Evler Mahallesi’ne yeni bir park yapılması talimatı verdi. Minik Başkan Sırasöğüt’e bisiklet hediye eden Başkan Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi 71 Evler Mahallesi Aydın Arat Halk Merkezi’nde satranç eğitimi alan Minik Başkan Beyza Nur Sırasöğüt ile satranç maçı yaptı.  Makam devrinde konuşan Başkan Kurt, “Dünyada çocukların bayramı olan tek ülke biziz. Bunun kıymetini, önemi bilmemiz lazım. Türkiye Cumhuriyeti'ni çocuklarımıza ve gençlerimize emanet eden Büyük Önder Atatürk'ün sizlere verdiği değerin bilincinde olmalıyız. O'nun yolundan ayrılmadan, ülkemize yararlı yurttaşlar olmamız lazım. Bu en önemli görevinizdir. Odunpazarı Belediyesi olarak, bu konu da gerekli olan tüm desteği sağlayacağız. Bu bizim en önemli görevimiz. Biz Odunpazarı’nda çocukları ve kadınları mutlu etmek için çalışıyoruz.” dedi.  

-Başkanlığı Arda Kızılca'ya devretti 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Kadir Bıyık Belediye Başkanlığı makamını temsili olarak Fatih İlkokulu’ndan Arda Kızılca’ya devretti. Belediye Başkan Yardımcılığı koltuğunu Ali Hamit Şen’in oturduğu günde Belediye Başkanı Arda Kızılca Çifteler Belediyesi Mali İşler Müdürüne Fatih İlkokulu ile ilgili isteklerini sıralayarak Futbol Sahası, okul duvarlarının boyanması, park ve oyun alanlarına ihtiyaçları olduğunu ve bu eksikliklerin giderilmesini istedi. Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çocuklarımızın günüdür. “ Mutlu ve güçlü Türkiye ülküsünü yaşatmak için Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım dedi.
Kadir Bıyık’ın Arda Kızılcaya çiçek ve hediye takdim etti.

-Başkan Gündoğan, Koltuğunu Çocuklara Bıraktı

Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir günlüğüne koltuğunu çocuklara bıraktı. Mahmudiye İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Hakan Taşkıran ve Amine Mirace Akkuş, İngilizce Öğretmeni İbrahim Okyay, Okul Müdür Yardımcısı Fatma Doğanyiğit ile birlikte Başkan Gündoğan’ı ziyaret etti. Bütün öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, kendisini ziyaret eden çocuklara belediyenin sorumlulukları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.Koltuğu Başkan Gündoğan’dan devralan küçük öğrencilerin başkanlık koltuğundaki ilk talimatı, geri dönüşüm ünitelerinin yaygınlaştırılması oldu. Ayrıca çocuklar için oyun parkların çoğaltılmasını, çevre ağaçlandırmanın yaygınlaştırılması ve çöp kutularının çoğaltılmasını istedi. Koltuğunu devrettiği küçük öğrenciler nezdinde tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik eden Başkan Gündoğan, “Derslerine çok iyi çalışın ve kendinizi her alanda geliştirmek için gayret gösterin. Bol bol Kitap okuyun. Ailesine, sevenlerine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar olarak yetişeceğinizden eminim. Derslerinizde başarılar ve zihin açıklığı diliyorum” ifadelerini kullandı.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.