BAŞKAN KALIN, ZABITA TEŞKİLATI'NIN 192.YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, zabıta teşkilatının 192. yıl dönümünü kutladı.

BAŞKAN KALIN, ZABITA TEŞKİLATI'NIN 192.YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI
04 Eylül 2018 Salı 13:46

Başkan  Kalın Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 192. yılı münasebetiyle Seyitgazi Belediyesi Zabıta teşkilatına tebrik ve kutlamada bulunarak, "Kanun ve nizamlar çerçevesinde görevini yerine getiren, önce İnsan anlayışıyla hizmet üreten zabıtalarımızın , Zabıta teşkilatının kuruluşunun 192. yıl dönümü dolayısıyla Zabıta Haftası’nı kutluyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Seyitgazi Zabıta ekipleri ise " Halkımızın sağlıklı, rahat ve huzurlu bir yaşam sürmesi için yasaların bizlere vermiş olduğu yetki ve görevler çerçevesinde, vatandaş ve esnaflarımızla sürekli koordinasyon ve iletişim halindeyiz. Huzurlu ve güvenli olan ilçemizde Seyitgazi Zabıtası olarak bundan sonra da yine birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya ve görevimizi yapmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundular.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.