Başkan Gündoğan personelle bayramlaştı

Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, Kurban Bayramı münasebetiyle belediye personeli ile bayramlaştı.

Başkan Gündoğan personelle bayramlaştı
05 Ağustos 2020 Çarşamba 13:23

Mahmudiye Belediyesi’nde Kurban Bayramı sebebiyle belediye binasında bayramlaşma gerçekleştirildi. Belediye binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programına; Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan’ın yanı sıra, belediye meclis üyeleri ve belediye personelinin katılımıyla sıcak bir bayramlaşma gerçekleşti.

Başkan Gündoğan," Mahmudiye Belediyesi’nde çalışan personel ile büyük bir aile kurduk. Mahmudiye’nin geleceği için gece gündüz demeden tüm enerjisiyle çalışan, siz değerli çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğu içerisindeyim. Mahmudiye Belediyesi olarak güzel işlere imza attık. Bu tüm ekibimizin özverisi ile ortaya çıktı. Mahmudiye ilçe halkı iyi hizmet aldıkları için çok mutlu ve biz göreve geldiğimiz ilk günden itibaren çalışma azmimizle hızımızı kesmeden yolumuza devam ediyoruz. Kurban bayramının ülkemiz için sağlık, huzur dolu günler getirmesini, kardeşlik ve dostluk bağlarının daha çok canlanmasını ve hep birlikte nice güzel bayramlar geçirmeyi temenni ediyorum. Umarım, hep birlikte daha iyi günler, daha iyi bayramlar yaşarız" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.