Başkan Çalışkan’dan ‘Kırmızı Düdük’ projesine destek

İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından ülke genelinde uygulamaya konulan 'Kırmızı Düdük' projesine AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan’dan da destek geldi. Çalışkan, trafiğe çıkacaklara uyarılarda bulundu.

Başkan Çalışkan’dan ‘Kırmızı Düdük’ projesine destek
18 Ağustos 2018 Cumartesi 11:09

AK Parti İl Başkanı Çalışkan, bayram öncesinde ölümlü ve yaralamalı kazaların sayısını azaltmak amacıyla hayata geçirilen “Bu Bayramda Ben de Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük” projesine destek oldu.  Çalışkan, “Kurban Bayramı’nda sürücüleri uyarması adına çocuklarımızı fahri trafik polisi ilan ediyoruz. Böylesi güzel projelerde emeği geçen herkese teşekkürler. Bayram sevincimizin hüzne dönüşmemesi için tüm hemşerilerimizi trafik kurallarına uymaya davet ediyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.