BAŞKAN BÜYÜKERŞEN GENÇLERLE CUMHURİYET’İ KONUŞTU

Cumhuriyet’in İlanı’nın 97. yılı Türkiye’nin dört bir yanında coşku ile kutlanırken, pandemi nedeniyle çevrimiçi etkinlikler ve seminerler de büyük ilgi gördü. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de 2 ayrı çevrimiçi toplantıda Sinan Meydan ve gençler ile bir araya gelerek Cumhuriyet’i ve değerlerini konuştu.

BAŞKAN BÜYÜKERŞEN GENÇLERLE CUMHURİYET’İ KONUŞTU
30 Ekim 2020 Cuma 16:01

Kanada’nın eyaleti olan Toronto’da çocuklar ve gençler başta olmak üzere tüm kitap dostlarına 20 yıldır hizmet veren ve 6 bine yakın içeriği ile önemli bir sosyal buluşma noktası olma özelliği taşıyan Ankara Kitaplığı, Başkan Büyükerşen ve Sinan Meydan’ı Cumhuriyet Özel yayınında buluşturdu. Youtube üzerinden canlı olarak yayınlanan çevrimiçi toplantıda Türkiye’nin önemli tarihçilerinden Sinan Meydan, Cumhuriyet tarihinde yanlış bilinen doğruları anlatırken, Başkan Büyükerşen de Cumhuriyet ve onun değerleri hakkında fikirlerini izleyicilere ulaştırdı. Atatürk Cumhuriyeti’ne ve devrimlerine sahip çıkmak konusunda özellikle gençlere büyük görev düştüğünü ifade eden Başkan Büyükerşen, Atatürk’ün de bu konuda gençlere çok güvendiğini belirtti.

Bu yayın sonrası Youtube üzerinde Genç Frekans kanalına konuk olarak katılan Başkan Büyükerşen, burada da gençlerin sorularını yanıtladı. Cumhuriyet’in kuruluşunda Eskişehir’in rolünü ve demokrasilerde yerel yönetimlerin öneminin konuşulduğu yayında cumhuriyet rejimini tehdit eden unsurlar konuşuldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.