Başkan Alp’ten Başkan Gündoğan’a ziyaret

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Alp’ten Başkan Gündoğan’a ziyaret
08 Ağustos 2018 Çarşamba 12:20

Ziyarette belediyenin faaliyetleri, ilçede yapılan tarımsal faaliyetler ile hayvancılık hakkında ve ilçenin sorunları ile çözüm önerilerine dair karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, “Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan ile her zaman diyalog içerisindeyiz. Çalışkanlığı ve Mahmudiye’ye kazandırdığı güzel hizmetlerden dolayı Başkan Gündoğan’ı tebrik ediyorum. Hizmetlerini yakından takip ediyorum. Bu sebeple Başkan Gündoğan’ı ilçeye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Alp’e teşekkür ediyorum. Mahmudiye’de sosyal belediyecilik anlayışını benimsiyoruz ve ilçeyi çağdaş bir biçimde yönetiyoruz. Mahmudiye’yi mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir ilçe haline getirebilmek için mücadele ediyoruz. Başkan Alp’e Mahmudiye’de yapılan ve devam eden hizmetler hakkında bilgiler verdim. Yapmış olduğu ziyaret için Başkan Alp’e teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.