BAŞKAN ADAYINDAN ÜYELERE SEÇİMLERE KATILMAYIN ÇAĞRISI

Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkan Adayı Safiye Eroğlu, “Can güvenliği tehdidi ve seçim sandıklarının güvenliğinin kaybolması sebebiyle bu süreci askıya alıyoruz” dedi.

BAŞKAN ADAYINDAN ÜYELERE SEÇİMLERE KATILMAYIN ÇAĞRISI
22 Mayıs 2018 Salı 18:53

Sağlık Müdürlüğü önünde düzenlenen basın toplantısında mevcut şube yönetimi için önemli iddialarda bulunan Safiye Eroğlu, adil, medeni, ilkeli bir mücadele ortamının olmadığını bu yüzden de demokratik bir seçim yapma imkânlarının da olmadığını söyledi.

Can güvenliğinin dahi olmadığını ileri süren Safiye Eroğlu, “24 Haziran genel seçimleri öncesinde sağlık camiasının ve sağlık çalışanlarının düşürülmüş olduğu durumları şehrimizi yöneten, şehrimiz adına söz sahibi olan değerli siyasetçilerin, bürokratların ve Eskişehirlilerin dikkatlerine sunuyorum. Böyle bir ortamda gerçek anlamda adil ve demokratik bir seçim yapılmayacağı açıkça görüldüğünden seçimlere katılmama kararı aldığımızı açıklıyorum. Tüm sağlık çalışanı arkadaşlarımızı da bu seçimlere katılmamaya davet ediyorum” dedi.

Eroğlu, “Geriye bir adım dahi atmıyor, can güvenliği tehdidi ve seçim sandıklarının güvenliğinin kaybolması sebebiyle bu süreci askıya alıyoruz. Bu günden itibaren fedakâr sağlık çalışanlarının hakkını hukuk yoluyla arayacağız. Mücadelemiz bitmedi, aksine yeni başlıyor” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.